VAN WAESBERGE


SCHOENEN - TASSEN - HANDSCHOENEN

VAN WAESBERGE

LUXE - KLASSIEKU vindt bij ons de grootste collectie in Nederland.

Standaard collectie.
Tot de standaardcollectie behoren modellen die al meer dan vijftien jaar verkocht worden. Door telkens andere kleur- of materiaalcombinaties hebben de schoenen steeds weer een andere uitstraling. Er worden geen modegrillen gevolgd, maar vertaald naar tijdloos schoeisel. Stijl en pasvorm staan daarbij voorop. De standaard collectie begint vanaf maat 2½!Uniek.
Het unieke is om schoenen van Alexandria om te kunnen zetten naar eigen idee. Van elk model kunnen de kleuren, materialen, haksoorten- en hoogten worden bepaald. Zelfs het onderwerk is in verschillende varianten verkrijgbaar.

Voor € 25,~ extra, kom u in het bezit van een paar exclusieve schoenen. Er is van de nieuwe combinatie slechts één paar gemaakt. Houdt u er rekening mee, dat de levertijd ongeveer vijf tot zes weken is. Zijn de schoenen voor een bijzondere gelegenheid bestemd, dan is het zaak ze tijdig te bestellen.

Heeft u ongelijke voeten?
Dan kunnen wij zelfs een zogenaamd "onpaar" laten maken. Ook hiervoor geldt dan 25 euro extra.
Voor speciale bestellingen wordt een aanbetaling gevraagd, en de bestelde schoenen kunnen niet worden geannuleerd of geruild.


Impressies lente/zomer of najaar/winter seizoen.

Om een indruk te geven van de fabriek Alexandria klikt u op deze link.

Rijksstraatweg 193b - 9752 BH Haren [Gn] - Telefoon: 050 534 65 79
E-mail: info@vanwaesberge.com